• Not Answered

Error with Sitecore installation when trying to write cores to solr-6.6.1

I'm recieving the following error in powershell when trying to finish the installation of sitecore. 

 

[----------------------------------------------------------------------------------- StopSolr : ManageService ------------------------------------------------------------------------------]
[StopSolr]:[Updating] Solr-6.6.1
WARNING: Service 'Solr-6.6.1' does not exist

[--------------------------------------------------------------------------------- CleanCores : EnsurePath ---------------------------------------------------------------------------------]
[CleanCores]:[Clean] C:\Solr-6.6.1\server\solr\xp0_xdb
[CleanCores]:[Clean] C:\Solr-6.6.1\server\solr\xp0_xdb_rebuild

[--------------------------------------------------------------------------- PrepareCores [1] : Copy ---------------------------------------------------------------------------------------]
[PrepareCores [1]]:[Copying] C:\Solr-6.6.1\server\solr\configsets\basic_configs\* => C:\Solr-6.6.1\server\solr\xp0_xdb

[--------------------------------------------------------------------------- PrepareCores [2] : Copy ---------------------------------------------------------------------------------------]
[PrepareCores [2]]:[Copying] C:\Solr-6.6.1\server\solr\configsets\basic_configs\* => C:\Solr-6.6.1\server\solr\xp0_xdb_rebuild

[---------------------------------------------------------------------------------- StartSolr : ManageService ------------------------------------------------------------------------------]
[StartSolr]:[Updating] Solr-6.6.1
WARNING: Service 'Solr-6.6.1' does not exist

[---------------------------------------------------------------------------- CreateCores [1] : ManageSolrCore -----------------------------------------------------------------------------]
[CreateCores [1]]:[Requesting] http://localhost:8983/solr/
[CreateCores [1]]:[SolrCore] Performing Create on http://localhost:8983/solr/

Install-SitecoreConfiguration : NotFound - localhost:8983/.../cores
At C:\resourcefiles\install.ps1:28 char:6
+ Install-SitecoreConfiguration @solrParams
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Write-Error], WriteErrorException
+ FullyQualifiedErrorId : Microsoft.PowerShell.Commands.WriteErrorException,Install-SitecoreConfiguration

[TIME] 00:00:01
Transcript stopped, output file is C:\WINDOWS\system32\xconnect-solr.190822.log
Invoke-ManageSolrCoreTask : NotFound - localhost:8983/.../cores
At C:\Program Files\WindowsPowerShell\Modules\SitecoreInstallFramework\1.2.1\Public\Install-SitecoreConfiguration.ps1:253 char:21
+ & $entry.Task.Command @paramSet | Out-Default
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Write-Error], WriteErrorException
+ FullyQualifiedErrorId : Microsoft.PowerShell.Commands.WriteErrorException,Invoke-ManageSolrCoreTask

 

I appreciate any help in being able to fix this error. 

Thanks

1 Reply