Error while installing Sitecore 9.2.0 rev. 002893 with Install Assistant

After installing all pre-reqs and going through the validation I get the following error on Task 29:

 

Cannot validate argument on parameter 'Source'. The " Test-Path $_ " validation script for the argument with value "C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\configsets\_default\*" did not return a result of True. Determine why the validation script failed, and then try the command again.

 

This is the last few lines of the log file

 

[--------------- XConnectSolr_StopSolr : ManageService -----------------------]
[XConnectSolr_StopSolr]:[Updating] solr6

[------------- XConnectSolr_CleanCores : EnsurePath --------------------------]
[XConnectSolr_CleanCores]:[Clean] C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\SC_92_xdb
[XConnectSolr_CleanCores]:[Clean] C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\SC_92_xdb_rebuild
[XConnectSolr_CleanCores]:[Create] C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\SC_92_xdb
[XConnectSolr_CleanCores]:[Create] C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\SC_92_xdb_rebuild

[------- XConnectSolr_PrepareCores [1] : Copy --------------------------------]
Cannot validate argument on parameter 'Source'. The " Test-Path $_ " validation script for the argument with value "C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\configsets\_default\*" did not return a result of True. Determine why the validation script failed, and then try the command again.
[TIME] 00:00:33
Cannot validate argument on parameter 'Source'. The " Test-Path $_ " validation script for the argument with value "C:\Sitecore\solr-6.6.2\server\solr\configsets\_default\*" did not return a result of True. Determine why the validation script failed, and then try the command again.

 

My Solr installation does not have a _default folder or file