• Not Answered

SharePoint Connector 2.1 with Sitecore 8.0

Hi Team,

We are using SharePoint Connector 2.1 in our Sitecore 8.0 Initial release. When we are trying to configure a new SharePoint Item in Sitecore, during this process: We are able to connect to SharePoint and can select the List through the Wizard process. After selecting the View in Wizard, it should display next wizard with "Mapping Fields". But we are not getting this "Mapping Field" Wizard.

When we checked in logs we are getting below exceptions:

Exception: System.InvalidOperationException
Message: Integration Config Data that contains credentials could not be deserialized without encryption key.
Source: Sitecore.Sharepoint.Data.Providers
at Sitecore.Sharepoint.Data.Providers.IntegrationConfig.IntegrationConfigData.Deserialize(XmlDocument xmlDocument, String encryptionKey)
at Sitecore.Sharepoint.Data.Providers.IntegrationConfig.IntegrationConfigDataProvider.GetFromItem(Item sourceIntegrationItem)
at Sitecore.Sharepoint.Web.Shell.Applications.IntegrationWizard.IntegrationWizardForm.GetExistentMappings()
at Sitecore.Sharepoint.Web.Shell.Applications.IntegrationWizard.IntegrationWizardForm.ActivePageChanging(String page, String& newpage)
at Sitecore.Web.UI.Pages.WizardForm.set_Active(String value)
at Sitecore.Web.UI.HtmlControls.Button.DoClick(Message message)

Could someone please help me on this issue. In one article it was suggested that clearing "EventTable" data got resolved this issue. I have done it, but no success.

Please help if anyone know how to resolve this issue.

 

Thanks

Venkatesh